Gaziantep'te hasta yakınlarının saldırdığı doktor yoğun bakımda

Gaziantep'in Şahinbeyli ilçesinde hasta yakınları tarafından darp edilen doktor ağır yaralanarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. doktorun başında 15 dikiş olduğu öğrenilirken hayati tehlikesi de sürüyor.

Gaziantep'te hasta yakınlarının saldırdığı doktor yoğun bakımda

Olay Gaziantep'te Şahinbey ilçesi 23 Nisan Mahallesi'nde özel bir hastanede meydana geldi. Acil servise gelen bir aile çocuğunun yüksek ateşi olduğunu belirterek muayene ettirmek istedi. Acil serviste aile üyeleriyle doktor Asadullah Begoğlu Arasında tartışma çıktı.

AİLE ÜYELERİ DEMİR ÇUBUKLARLA KEMERLE SALDIRDI

Tartışmanın büyümesi üzerine aile üyeleri ve aile üyelerinin yakınları hastaneye Akın etti. Doktor Begoğlu Kemer ve demir çubukla darp edildi. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen hastanenin gece Müdürü Ahmet Sefa Sağlık ve güvenlik görevlisi Gökhan Hacı Yunus’ta yaralandı.

HAYATIM TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Yaralanan hastane müdürü ve güvenlik görevlisi ayakta tedaviye girdi. Ancak doktorun ağır yaralı olduğu ve Hayati tehlikesini sürdüğü öğrenirdi. Yoğun bakıma alınan doktorun başına 15 dikiş atıldığı ifade edildi. Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatılırken kavgaya karışan bazı aile üyeleri gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için de çalışmalar devam ediyor.