Hastaneye muayene olmak için giden 16 yaşındaki kız çocuğu doğum yaptı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşanan bir olay herkesi şok etti. Yaşadığı rahatsızlıktan dolayı tedavi için hastaneye giden 16 yaşındaki kız çocuğu doğum yaptı. Hastanede hamile olduğu ortaya çıkan genç kız acil doğuma alındı.

Hastaneye muayene olmak için giden 16 yaşındaki kız çocuğu doğum yaptı

İdrar yollarındaki rahatsızlık sebebiyle muayene olmak için hastaneye giden 16 yaşındaki kız çocuğunun hamile olduğu ortaya çıktı. Hastanede ortaya çıkan gerçek herkesi şaşkına çevirdi. Yaşadığı rahatsızlıktan dolayı tedavisi için hastaneye başvuran geç kızın doğum sancıları başladı ve apar topar doğuma alındı. Doktorların müdahalesiyle doğum gerçekleşirken daha sonra genç kız donanımlı bir hastaneye sevk edildi.

TEDAVİ İÇİN GİTTİ DOĞUM YAPTI

Olay, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, 16 yaşındaki bir kız çocuğu idrar yollarındaki rahatsızlık sebebiyle hastaneye başvurdu. Tedavi olmak için hastaneye giden genç kızın hamile olduğu ortaya çıktı. Aşırı kilolarından dolayı hamile olduğu fark edilmeyen 16 yaşındaki kız çocuğunun doğum sancılarının başlaması üzerine acil doğuma alındı.

DOKTORLAR MÜDAHALE ETTİ

İdrar yollarındaki rahatsızlık sebebiyle muayene olmak için hastaneye giden ve henüz 16 yaşında olan bir genç kız tedavi için gittiği hastanede doğum yaptı. Aşırı kilolarından dolayı hamile olduğu anlaşılmayan genç kızın hastaneye gittiğinde doğum sancısının başlaması üzerine doktorlar müdahalede bulundu ve genç kızı acil doğuma aldı.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Apar topar doğuma alınan genç kızın sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdiği ve hem bebeğin hem de kendisinin sağlık durumunun iyi olduğu, doğumdan sonra daha donanımlı bir hastaneye sevkinin gerçekleştiği bilgisine yer verildi. Savcılık ise olayla ilgili soruşturma başlattı.