Hatay geleceğini şansa bırakmıyor! Yollar kilit

Büyük seçim günü geldi çattı. Binlerce depremzede vatandaşlık görevini yerine getirmek için şehirlerine geri dönüyor.

Hatay geleceğini şansa bırakmıyor! Yollar kilit

Hatay geleceğini şansa bırakmıyor! Yollar kilit 6 Şubat’ta meydana gelen korkunç deprem ile büyük yıkımlar meydana geldi. Koskoca şehirler taş yığınlarından farksız bir hal aldı. Binlerce kişi hayatlarını kaybederken; hayatta kalan bireyler ise yaşam mücadelesini sürdürebilmek için farklı şehirlere yerleşiyor ya da yeniden evlerine dönme umutları ile KYK yurtlarında yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Tüm bunlara rağmen binlerce depremzede vatani görevlerini gerçekleştirmek üzere birkaç günlüğüne de olsa yıkık şehirlerine geri dönmeye başladı.

Asrın felaketi olarak adlandırılan korkunç bir depremin bıraktığı izler halen sürüyor. Depremin ardından belki de tüm dünya uzun bir süre kendine gelemedi. Cumhuriyet tarihinin en büyük yıkımlarına sebep olan Kahramanmaraş depremi tarihe altın harfler ile adını yazdırmış oldu. bu durumun faillerinin cezalarını çekmesi için soruşturmalar yürütülürken binlerce vatandaş üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için kalacak yeri olmadığı halde oy kullanabilmek için memleketine geri dönüyor!

secim1.png

OTOBÜS SEFERLERİ ÇOĞALDI

Evleri yıkılan binlerce vatandaş kendileri için sunulan oy kullanma hakkını kullanmak için büyük bir mücadele veriyor. Depremin ardından ilk kez bu kadar yoğun bir trafik oluşmuş durumda. Özellikle Hataylılar gerçekleşecek olan seçimlere büyük ilgi göstermeye devam ediyor. ülkenin dört bir yanından yalnızca tek 1 oy kullanabilmek için kilometrelerce yol gelenler dahi var.