İBB’den bayrama özel jest! Bayram boyunca ücretsiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük jest! Toplu taşıma araçlarının ücretsiz olduğu duyuruldu!

İBB’den bayrama özel jest! Bayram boyunca ücretsiz

İBB’den bayrama özel jest! Bayram boyunca ücretsiz İBB Ramazan Bayramı’na özel uygulayacağı projeleri vatandaş ile paylaştı. Bu kapsamda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın da içerisinde olduğu Ramazan bayramı boyunca toplu taşıma araçlarının ücreti olduğu açıklandı!

İBB bu durumla da yetinmeyerek metronun çalışma saatlerini 24 saat olacak şekilde revize etti! Arıza durumları dışında hiçbir altyapı çalışması gerçekleştirilmeyecek, su ve doğalgaz arzında kesintiler yapılmayacak.

İBB Ramazan bayramı hakkında vatandaşı bilgilendirmek üzere yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

metis.png

İSTANBULKART KULLALANLARA ÖZEL

“21- 22- 23 Nisan’da 3.5 günlük tatil süresi boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanan vatandaşlar için toplu taşımalarda ulaşım ücretsiz kullanılacak! Türkiye’de ve İstanbul’da bayram hazırlıkları devam ederken; 25 bin personel, binlerce araç ve ekipman İstanbulluların hizmetinde olacak!

2 GÜN CUMARTESİ FORMATINDA ÇALIŞACAK

21 ve 22 Nisan tarihlerinde yani bayramın ilk iki günü araçlar cumartesi tarifesine göre ve 23 Nisan Pazar günü ise Pazar günü tarifesi ile hizmette olacak. Bazı hatlar ise normal sefer saatlerinde hizmet vermeye devam edecek.