İlk eşini öldürdü 7 yıl hapiste kaldı! Afla serbest kalan şahıs ikinci eşi ve kayınvalidesini öldürerek intihar etti

Karabük'te korkunç olay. Hasan Küçükyılmaz, eşi Özlem Küçükyılmaz ile annesi Nazife Çetinkök'ü sokak ortasında tüfekle vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

İlk eşini öldürdü 7 yıl hapiste kaldı! Afla serbest kalan şahıs ikinci eşi ve kayınvalidesini öldürerek intihar etti

Karabük’ten kadın cinayeti haberi geldi. Hasan Küçükyılmaz isimli şahıs eşi Özlem Küçükyılmaz ve Kayınvalidesi Nazife Çetinkök'ü sokak ortasında tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan şahıs polisler tarafından kıstırılınca Çatışma çıktı. Çıkan çatışma sonucunda yakalanacağını anlayan şahıs, tüfekle kendini vurarak intihar etti. Yapılan araştırmada Hasan Küçükyılmaz'ın daha önce ilk eşini öldürdüğü ve yedi yıl hapiste kalarak aftan yararlanıp serbest kaldığı öğrenildi. Cinayetin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Küçükyılmaz kan dondurdu.

SOSYAL MEDYADA NE YAPACAĞINI ANLATMIŞ

Eşi ve kayınvalidesini öldürdükten sonra saklandığı yerde polisle çatışan Hasan Küçükyılmaz intihar etmeden önce sosyal medya üzerinden birçok Paylaşım yapmış. Whatsapp durumunda yaptığı paylaşımlarda 5 Eylül tarihinde hayatta olmayacağını da söylemiş.

SES KAYDI PAYLAŞMIŞ

İntihar etmeden önce eşi ve kayınvalidesi ile ilgili de paylaşım yapan zanlı, ses kaydı ile yaptığı paylaşımda “ölmesi gerekiyordu öldü” ifadelerini kullanmış. Cinayetin namus nedeniyle iddia işlediğini de ses kaydında belirten Hasan Küçükyılmaz, “İşte böyle asfaltta cenazen kalır. Biraz sonra da ben kendimi öldüreceğim. Ahirette hesap soracağım sana. 10 parmağım yakanda olacak. Şimdi yaptığın şerefsizliklerin bedelini ödedin. Annen de ödedi. Sana benimle oynama oyuncak olursun dedim” ifadelerini kullanmış.