İstanbul’da kar hasreti sona erdi! Araçların üzerini kapladı, çocuklar sokağa koştu

Uzun süredir beklenen ve ne zaman etkili olacağı merak edilen kar yağışı İstanbul’da etkisini göstermeye başladı. Ocak ayının son günlerinde kar yağışının ne zaman etkili olacağı merakla araştırılıyordu. Şubat ayı İstanbul’a karla geldi.

İstanbul’da kar hasreti sona erdi! Araçların üzerini kapladı, çocuklar sokağa koştu

Ocak ayının son gecesi İstanbullular kar sürprizi yaşadı. Şubat ayını karla karşılayan megakentte sıcaklık sıfırın altına indi. İstanbul’un Beylikdüzü, Esenyurt ve Sultangazi ilçelerinde gece saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışının öğle saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Beklenen kar yağışının gelmesiyle birlikte sosyal medyada da kar fotoğrafları paylaşılmaya başlandı. Karın tadını en çok çıkaranlar ise yine çocuklar oldu.

İSTANBUL’DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

İstanbul'da kar yağışı etkili olmaya başladı. Uzun süredir beklenen kar yağışının gelmesiyle birlikte İstanbul halkı kendisini sokağa attı. Karın tadını en çok çıkaranlar ise yine çocuklar oldu. Beylikdüzü, Esenyurt ve Sultangazi ilçelerinde etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte sosyal medyada da kar fotoğrafları paylaşılmaya başlandı.

istanbul-da-kar-hasreti-sona-erdi-araclarin-uzerini-kapladi-cocuklar-sokaga-kostu-001.jpg

ÇOCUKLAR SOKAĞA KOŞTU

Kar yağışıyla birlikte büyük bir sevinç yaşayan İstanbul halkı ise kar yağışını cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. Kısa sürede sosyal medyada kar fotoğrafları paylaşılmaya başlandı. Megakente yılın ilk karı düşerken çocuklar da sokağa koşarak karla oynamaya başladı. Araçların üzerinin de karla kaplandığı görüldü. Sosyal medyada paylaşımları arasında karla kaplanan araçların üzerine yılın ilk karının düştüğü tarihin yazıldığı fotoğraflar da yer aldı.

istanbul-da-kar-hasreti-sona-erdi-araclarin-uzerini-kapladi-cocuklar-sokaga-kostu-002.jpg

ÖĞLE SAATLERİNE KADAR DEVAM EDECEK

2023 yılının ilk karı ile birlikte büyük sevinç yaşayan İstanbullular kar yağışının ne zamana kadar etkisini sürdüreceğini merak etmeye başladı. Meteoroloji’nin verilerine göre, kar yağışı öğle saatlerine kadar devam edecek.