İstanbul Pendik’te düğünde halay mı horon mu kavgası! 9 kişi yaralandı

İstanbul’un Pendik ilçesinde bir düğün salonunda akıllara durgunluk veren bir kavga yaşandı. Taraflar arasında çıkan halay mı, horon mu kavgasında 9 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

İstanbul Pendik’te düğünde halay mı horon mu kavgası! 9 kişi yaralandı

Pendik ilçesindeki bir düğün salonunda taraflar arasında çıkan halay mı, horon mu tartışması kavgaya dönüştü. Düğün esnasında kız tarafının halay isteği üzerine karşı taraftan horon isteği geldi. Bunun üzerine taraflar arasında sözlü tartışma başladı. Kısa sürede tartışmanın yerini kavgaya bıraktığı ve çıkan kavganın sokağa taştığı öğrenildi.

DÜĞÜNDE HALAY MI HORON MU KAVGASI

Olay, İstanbul’un Pendik ilçesindeki bir düğün salonunda yaşandı. Alınan bilgilere göre, düğün esnasına kız tarafından gelen halay isteği üzerine erkek tarafı horon isteğinde bulundu. Bunun üzerine kız tarafı ve erkek tarafı arasında halay mı, horon mu tartışması başladı. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve olay büyüdü.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Halay mı, horon mu tartışmasının büyüyerek kavgaya dönüştüğü ve sokağa taşan kavganın giderek büyüdüğü öğrenildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda kavga son buldu.

istanbul-pendik-te-dugunde-halay-mi-horon-mu-kavgasi-9-kisi-yaralandi.jpg

9 KİŞİ YARALANDI

Düğün salonunda başlayan ve sokağa kadar taşan halay mı, horon mu kavgasında 9 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kavgaya şahit olan çevre esnafı ise yaşananları anlattı. Büyük bir kavga olduğunu ve tarafların düğün salonunun içini dağıttıklarını söyleyen esnaf, ‘Çok sayıda polis ekibi geldi. Önce erkek tarafı dışarı çıkarıldı. Kız tarafı salonda bekletildi. Yaralılar da vardı.’ dedi.