İstanbul’da bir tekel bayi saldırısı daha! 3 kişiyi kurşuna dizdi

İstanbul'da bir tekel bayii saldırısı daha yaşandı. bu defa saldırının adresi Maltepe oldu.

İstanbul’da bir tekel bayi saldırısı daha! 3 kişiyi kurşuna dizdi

Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde bir tekel bayinde meydana gelen saldırının yankıları devam ederken bir saldırı haberi de Maltepe'den geldi. Maltepe'de bir Tekel bayine giren şahıs silahla 6 el ateş ederek 3 kişiyi vurdu. olayın ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olayda bir Tekel Bayi basan şahıslar 2 kişiyi öldürmüştü. katliamın korkunç görüntüleri güvenlik kamerası kayıtlarına yansımıştı. Tekel Bayi ile ilgili bir olayda Maltepe'de yaşandı.

3 KİŞİYİ RESMEN KURŞUNA DİZDİ

Maltepe'de Dün Gece saatlerinde meydana gelen olayda henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi alacak verecek tartışması yaşadığı bir şahsın bulunduğu Maltepe'deki Tekel bayinin önüne geldi. şahıs elindeki silahla Tekel bayine ateş açtı.

Açılan ateş sonucunda Tekel bayinde bulunan Şaban A., Muhammet B. ve Coşkun T. yaralandı. 3 kişinin bacaklarından yaralandıkları öğrenilirken saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Hastaneye sahip edilen yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. olayın ardından ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.