İstanbul'da sahibinden kaçan maymun 3 kişiye saldırdı

İstanbul Büyükçekmece'de maymun dehşeti yaşandı. Sahibinden karşıya iddia edilen maymun 3 kişiye saldırdı. Saldırıya uğrayanlardan biri de 81 yaşında bir kadın.

İstanbul'da sahibinden kaçan maymun 3 kişiye saldırdı

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesi Fatih Mahallesi'nde dün 17.00 sularında meydana gelen olayda evde bakılan bir maymunun sahibinden kaçarak sokakta başıboş dolaşmaya başladığı görüldü. Maymun Daha sonra bir binaya çıkarak üst kattaki vatandaşların evine girdi. Daha sonra alt kata inen maymun 81 yaşındaki kanser hastası Memnune Saygı’nın evine girerek yaşlı kadına saldırdı. Yaşlı kadını ısıran maymun 2 kişiye daha saldırdı. Kadın maymun saldırısı sonrası hastanelik olarak olurken polise şikayetçi olacağını açıkladı. Saldırı sonrası kaçan maymunun tekrar sokağa geldiği ve sahibi tarafından alındığı da öğrenirdi. Polis ekipleri maymunu ve sahibini bulmak için çalışma başlattı.

81 yaşındaki yaşlı kadına saldırdı

Maymuna saldırısına uğrayan 81 yaşındaki kadın yaptığı açıklamada evinin bahçesinde oturduğu sırada merdivenin üzerinden maymunun üstüne atladığını söyledi nokta arkasından saldırdığını ve elinin üzerinden ısırdığını söyleyen yaşlı kadın, Başından da yaralandığını fakat maymunun mu ısırdığını Yoksa düşüp bir yere mi vurduğunu bilmediğini bile getirdi. Yaşlı kadın aynı zamanda maymunun sahibinden şikayetçi olacağını açıkladı.

Kişiler tespit edildi

Konuyla ilgili konuşan yaşlı kadının kızı Nilgün Saygı ise annesinin Kemoterapi hastası olduğunu belirterek annesine yardım ederken komşunun da maymun tarafından ısırıldığını söyledi. Aldıkları bilgiye göre kişilerin tespit edildiğini belirten genç kadın, haftalardır maymunun çok hasta olduğunu öğrendiklerini dile getirdi. Anneyi Kurtarmak isteyen komşunun da yaralandığını söyleyen saygı, bu kişinin de başka bir hastanede tedavi gördüğünü dile getirdi.