İstanbul’da şok olay! Kedi ve köpekleri bıçakladılar

İstanbul Avcılar'da meydana gelen olay kan dondurdu. Sürücü kursunun önünde faizsiz kredi ve köpekler ölü bulundu. Kedi ve köpeğin bıçaklandığı öğrenildi.

İstanbul’da şok olay! Kedi ve köpekleri bıçakladılar

İstanbul Bağcılar'da meydana gelen olay kan dondurdu. Bir sürücü kursunun önünde bulunan ve adayların Bakımlarını üstlendiği bir kedi ve köpek Kaldırımda ölü olarak bulundu. Sürücü Kursu eğitmenleri sahipsiz kedi ve köpeği Kaldırımda bıçaklanmış olarak bulduklarını söyledi. Yaşanan olay sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Olay İstanbul Avcılar Firuzköy Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücü Kursu adaylarının eğitim yaptığı alanda bakımını üstlendikleri bir kedi ve köpek ölü olarak bulundu. Sahipsiz kedi ve köpeğin kesici aletle öldürüldüğü belirlendi. Yine yakın bir arsada bir kedinin bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunduğu ortaya çıktı.

BUNU BİR İNSAN YAPMIŞ OLAMAZ

Olayın ardından açıklama yapan Sürücü Kursu eğitmenlerinden Gözde Kabak, her sabah saat 9'da mama ve su verdikleri kedi ve köpeğin Cansız ve kanlar içinde olduğunu görünce şok yaşadıklarını söyledi. Kaldırımda hareketsiz yatan kedi ve köpeğin önce uyuduğunu düşündüğünü söyleyen Gözde Kabak, “Arkadaşlarıma sordum, maalesef görüntü hoş değildi. Önce afalladım, hiçbir şey yapamadım, kalakaldım. İnsanoğlunun bu kadar kötü olabileceği hiçbir zaman aklıma gelmezdi. Kediyi de arkadaşlarım görmüş. Ama bıçakla mı, testere ile mi bilemiyorum. Hunharca İnsanın yapamayacağı bir görseldi. Ne istiyorlar ne istediler, nasıl bir ruh hali, hangi dönemdeyiz, ne yapıyoruz bilmiyorum" dedi.

Korkunç olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.