İstanbul’da TOMA dehşeti! Freni tutmayınca zincirleme kazaya sebep oldu

İstanbul Üsküdar'da meydana gelen zincirleme kaza, bir TOMA'nın freninin tutmaması sonucunda ortaya çıktı. Kazada 13 araç birbirine girdi ve bir kişi yaralandı. İşte kaza hakkındaki detaylar…

İstanbul’da TOMA dehşeti! Freni tutmayınca zincirleme kazaya sebep oldu

Kaza, Üsküdar Şile Otoyolu Altunizade mevkisinde gerçekleşti. İddialara göre, Üsküdar istikametine doğru ilerleyen bir TOMA'nın sürücüsü, aracının freninin tutmadığını fark etti. Hızla ilerleyen TOMA, siren çalarak yoluna devam etti. Ancak TOMA, önünde seyreden araçlara çarparak durabildi.

Hızla ilerleyen TOMA'nın farkına varan diğer sürücüler, kazadan kaçamadı. Arkadan gelen araçlar, kazaya karışan araçlara çarptı. Kaza sonucunda 13 araç, 1 TOMA ve 2 motosiklet karıştı. Bu zincirleme kazada bir motosiklet sürücüsü yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Diğer araçlarda ise maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle Şile Otoyolu Altunizade mevkiinde trafik akışı durdu. Kazaya karışan araçların kaldırılma çalışmaları devam ediyor.

Kazaya karışan bir otomobil sürücüsü, yaşadığı anıları şu sözlerle anlattı: "Ümraniye'den siren çalarak geliyordu, alt geçidi geçtikten sonra süratli geldiğini fark ettik. Kaçmaya çalıştım, kaçamadım. Sol taraftan bana çarptı."