İzmir'de badem göz ameliyatı facia ile sonuçlandı

İzmir'de bir çocuk annesi Gonca Akdemir, badem gözü ameliyatı olmak için gittiği bir klinikte hayatının şokunu yaşadı. Genç kadın 3 kez Bıçak altına yatmak zorunda kaldı.

İzmir'de badem göz ameliyatı facia ile sonuçlandı

İzmir'de yaşayan bir çocuk annesi 31 yaşındaki Gonca Akdemir, son dönemlerde çok popüler bir estetik türü olan badem gözü ameliyatı olmak için bir kliniğe gitti. Akdemir doktorun tavsiyesi üzerine yüzünü de gerdirmek istedi. Bunun üzerine 3 kez Bıçak altına yatmak zorunda kalan kadın Eski Halinden Eser kalmayınca doktordan şikayetçi oldu.

İzmir'de yaşayan 31 yaşındaki bir çocuk annesi Gonca Akdemir, Daha güzel görünmek adına bir kliniğe gitti. Son dönemlerin En popüler estetik operasyonlarından olan badem göz adı verilen ameliyatı olmak isteyen kadına Doktor yüzünü gerdirmeyi de tavsiye etti. Doktorun tavsiyesini kabul eden kadın Eski Halinden Eser kalmayınca doktora dava açtı.

3 KEZ BIÇAK ALTINA YAPTI

31 yaşındaki kadın badem göz ameliyatı olmak için Doktor U.A. ile anlaştı. Ameliyatı yapacağını söyleyen doktor 6 ay sonra ameliyattan hiç bir iz kalmayacağını iddia etti. Ancak doktorun söylediği ile uygulama aynı şekilde olmadı. Genç kadının estetik ameliyatları serisi adeta bir kabusa dönüştü.

Soluğu savcılıkta alan kadının iddiasına göre ameliyat eksik yapıldı ve düzeltmek için iki kez daha operasyon yapıldı. Genç kadın şimdi yüzünde birçok iltihapla mücadele etmeye çalışırken giderek daha kötü hale gelen yüzünün düzeltilmesini istiyor. Doktordan şikayetçi olan kadın bir an önce eski haline dönmek istediğini söyledi.