İzmir’de polis memuru dehşeti: 1 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi yaraladı

İzmir'in Konak ilçesinde, polis memuru A.E.Ö. ile eski kız arkadaşı olan öğretim görevlisi Elvin Özütaştan ve onun erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu arasında yaşanan şiddetli bir tartışma sonucu dehşet veren bir olay meydana geldi.

İzmir’de polis memuru dehşeti: 1 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi yaraladı

Olay, Göztepe Mahallesi'nde meydana geldi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğretim görevlisi Elvin Özütaştan ve sevgilisi Fehmi B. Berberoğlu, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan A.E.Ö. ile sokakta karşılaştılar. Bu karşılaşma sonucu başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek olayın vahim bir hal almasına neden oldu.

ESKİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Polis memuru A.E.Ö., tartışma sırasında beylik tabancasını çıkararak Elvin Özütaştan ve Fehmi Kaan Berberoğlu'na yönelik silahlı saldırıda bulundu. Bu saldırı sonucu Elvin Özütaştan hayatını kaybederken, Fehmi Kaan Berberoğlu ise ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara hemen müdahale etti ve ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildiler.

Elvin Özütaştan'a toplamda 7 kurşun isabet ettiği belirtilen bu acı olayın ardından A.E.Ö., olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattılar.

Fehmi Kaan Berberoğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği ve tedavi altında olduğu bilinirken, bu üzücü olay İzmir'de büyük bir şok etkisi yarattı.