İzmir’de yaşanan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı, sokaklar göle döndü!

İzmir’de erken saatlerde meydana gelen sağanak yağış, sokakta bulunanlara oldukça zor anlar yaşattı! Yağış bölgede su baskınlarına sebep oldu!

İzmir’de yaşanan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı, sokaklar göle döndü!

İzmir’de yaşanan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı, sokaklar göle döndü! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarının ardından sabahına İzmir sokakları suyla kaplandı! Sağanak yağış ile mücadele etmeye çalışan vatandaşlar İzmir sokaklarında zor anlar yaşadı. Bazı bölgelerde ise dolu yağışı etkili oldu!

İzmir için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılardan sonra; yer yer bazı bölgelerden dolu yağışlarına rastlanırken; Buca ve Bornova ilçelerinde sağanak yağış yüzünden zor anlar yaşadı! Bornova ilçesinin Pınar Caddesinden geçmek zorunda kalan araçlı ve yay sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Bazı vatandaşlar istedikleri bölgeye ulaşabilmek için çareyi çorap ve ayakkabıları çıkarmakta buldular.

saganak.png

GÜN BOYU SÜRECEK

İzmir’de meydana gelen sağanak yağışın gün boyu süreceği ve evden çıkacak olanlara dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarı yapıldı!