Kağıthane’deki bu ev için istenen kira dudak uçuklattı sosyal medya bunu konuşuyor

Satılık ve kiralık ev ilanları takip edilmeye devam ederken son dönemde sık sık karşılaşılan fahiş kira artışında pes dedirten olaylar gündeme geliyor. İstanbul Kağıthane’de bulunan bir ev için istenen kira bir kez daha şaşırttı.

Kağıthane’deki bu ev için istenen kira dudak uçuklattı sosyal medya bunu konuşuyor

İstanbul’un Kağıthane ilçesindeki 1+1 daire için istenen kira görenleri şaşkına çevirdi. Etrafı yıkık dökük olan ve çok kötü durumda olduğu görünen ev için istenen kira dudak uçuklattı. Fahiş kira artışının tepki gördüğü son dönemde ilanda yer alan bu ev için talep edilen kirayı görenler bir kez daha bu duruma tepki gösterdi. İlandaki ev ve bu ev için istenen kira sosyal medyanın da gündemine yerleşti.

İLANDAKİ O EVE İSTENEN KİRA PES DEDİRTTİ

İlanda yer alan ve gören herkesin tepkisini çeken 1+1 ev için talep edilen kira gündem oldu. Rutubetli olduğu görülen ve küçüklüğünden ziyade etrafının yıkık dökük olduğu görülen ev için 7 bin TL kira istenmesi görenleri ve duyanları isyan ettirdi. Bu durum kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Ev kiralarındaki bu gidişat bir kez daha gündeme gelirken bu harabe ev için istenen kiraya karşı sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

kagithanedeki-bu-ev-icin-istenen-kira-dudak-ucuklatti-sosyal-medya-bunu-konusuyor-001.jpg

kagithanedeki-bu-ev-icin-istenen-kira-dudak-ucuklatti-sosyal-medya-bunu-konusuyor.jpg

7 BİN TL KİRA İSTENDİ

İstanbul başta olmak üzere tüm illerde kira artışı ve fahiş kira sorunu vatandaşların problemi olmaya devam ediyor. Son dönemdeki kira artışları moral bozmaya devam ederken ilanlarda yer alan kiralık ve satılık ev ilanlarındaki talep edilen ücretleri görenler bu kadarına da pes diyor. Son olarak ilan sitelerinden birinde yer alan ve Kağıthane’de bulunduğu belirtilen 1+1 ev için mülk sahibinin 7 bin TL kira istediği görüldü. 20 yıllık bir binanın giriş katında bulunan daire için 7 bin TL kira istendi. İlanda evin fotoğraflarına da yer verildi. İlanda yer alan evin ise oldukça eski ve hasarlı olduğu görüldü. O ev için talep edilen 7 bin TL kira sosyal medya kullanıcılarını isyan ettirdi ve olaya tepkiler peş peşe geldi.