Karısına iğne yapan erkek hemşirenin burnunu kıran şahsın ifadesi ortaya çıktı

Karısına iğne yapan erkek hemşirenin burnunu kıran şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Şanlıurfa’da yaşanan olayla ilgili gelişmeler takip edilirken hemşireye saldıran şahsın ifadesi ortaya çıktı.

Karısına iğne yapan erkek hemşirenin burnunu kıran şahsın ifadesi ortaya çıktı

Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde yaşanan şiddet olayı sosyal medyanın gündeminde de yer almış ve olaya tepkiler çığ gibi büyümüştü. Olaya dair görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. Hastanenin acil servisinde hasta eşine iğne yapan erkek hemşireye saldıran K.F.S.’nin ifadesi ortaya çıktı. Şahsın adli kontrol şartıyla serbest kaldığı öğrenildi. İşte detaylar…

HEMŞİREYE SALDIRIP BURNUNU KIRDI

Olay, 6 Ekim tarihinde Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Acil servise gelen kadın hastaya iğne yapan erkek hemşire, kadının eşi tarafından darp edildi. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşen olaya ait görüntüler de paylaşıldı. Yaşanan olayda, rahatsızlanarak acil servise gelen kadın hastaya acil serviste görevli erkek hemşire iğne yaptı. Bu esnada tartışma çıktı. Kadının eşi K.F.S., erkek hemşireye yumruk attı. Aldığı darbeyle yere yığılan ve burnu kırıldığı öğrenilen hemşire tedavi altına alındı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Burnu kırılan erkek hemşire tedavi altına alırken saldırgan ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Saldırgan K.F.S.’nin Emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Olaydan dolayı pişman olduğunu söyleyen K.F.S., ‘Eşim iğnesinin yapılması için perde ile dizayn edilen alandaki yatağa uzandı. Bu sırada içeriye erkek hemşire geldi ve benden perdenin dışına çıkmamı istedi. Ben de çıktım. İğne yapıldıktan sonra hemşire bana bakarak seni perdenin dışına çıkarmam zoruna mı gitti dedi. Bu söz üzerine kendimi kaybederek ona saldırdım. Hem eşimin hastalığı hem de hemşirenin o sözleri yüzünden kendimi kaybettim. Yaşanan bu olaydan dolayı pişmanım.’ dedi.

karisina-igne-yapan-erkek-hemsirenin-burnunu-kiran-sahsin-ifadesi-ortaya-cikti.jpg

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde yaşanan olayda erkek hemşireye saldıran şahsın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.