Kayseri’de toprağa gömülü bebek cesedi bulundu

Kayseri’de vicdanları sızlatan bir olay yaşandı. Toprağa gömülü bir bebek cesedi bulunduğu öğrenilirken olayı duyanlar böyle bir zalimlik olamaz dedi. Toprağa gömülü olarak bulunan cesedin yeni doğmuş bir bebeğe ait olduğu tespit edildi.

Kayseri’de toprağa gömülü bebek cesedi bulundu

Duyanların yüreğini burkan olay Kayseri’de yaşandı. Alınan bilgilere göre boş bir arazide yeni doğmuş bir bebeğe ait ceset bulundu. Toprağa gömülü olarak bulunan bebeğin cansız bedenini gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekpleri sevk edildi.

TOPRAĞA GÖMÜLÜ BEBEK CESEDİ BULUNDU

Olay, Kayseri Melikgazi ilçesinde meydana geldi. Boş bir arazide yeni doğmuş bir bebeğin cansız bedeni bulundu. Bebeğin cansız bedeninin toprağa gömülü şekilde bulunduğu öğrenildi.

DURUMU POLİSE BİLDİRDİLER

Bir bebeğin toprağa gömülü bir şekilde cansız bedenini bulan vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Melikgazi ilçesinde meydana gelen olay duyanların vicdanını sızlattı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, boş bir arazide toprağa gömülü bir şekilde bulunan cansız bedenin yeni doğmuş bir bebeğe ait olduğunu tespit etti. Minik bebeğin cansız bedeni bulunduğu yerden çıkarıldı ve otopsi işlemleri için Kayseri Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.