Kırıkkale'de yasak aşk cinayeti

Kırıkkale'de, Eve geldiğinde eşiyle sevgilisini basan İ.Y., isimli şahıs, eşinin yasak aşkı Ahmet B.'ye kurşun yağdırdı. Eşinin yasak aşkını öldüren şahıs daha sonra polise giderek teslim oldu.

Kırıkkale'de yasak aşk cinayeti

Olay Kırıkkale'de dün akşam saatlerinde meydana geldi. Eve gelen koca, eşinin sevgilisi olduğunu düşündüğü bir şansı evde yakalayınca adeta Kurşun yağdırdı. Eşinin sevgilisini öldüren şahıs daha sonra polise giderek teslim oldu.

Kurşun yağmuruna tuttu

Olay Kırıkkale Kaletepe Mahallesi 1036 Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın 4 katında dün akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre akşam saatlerinde eve gelen İ.Y., eşi H.Y.'yi Ahmet B. İle birlikte yakaladı. Hemen ardından da üzerinde bulunan tabanca ile Ahmet B.'ye kurşun yağdırdı.

Polise giderek teslim oldu

Çeviri bundan komşular silah sesleri duyarak polise ihbarda bulundu. Bölgeye çok sayıda sağlık ve polise gibi sevk edilirken olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemeler sonucunda Ahmet B.'nin Hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrasında Ahmet Bey'in cesedi Kırıkkale adli tıp kurumuna kaldırılırken İ.Y. ise polise giderek teslim oldu.