Kırşehir'de kanlı kına gecesi! Gelin av tüfeği ile vuruldu

Kırşehir'de bir kına gecesinde kan döküldü. Kim tarafından ateşlendiği henüz tespit edilmeyen av tüfeğinden çıkan saçmalar gelini yaraladı.

Kırşehir'de kanlı kına gecesi! Gelin av tüfeği ile vuruldu

Kırşehir'de bir kına gecesi eğlencesi sırasında kim tarafından ateşlendiği henüz bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmalar geline isabet etti. Yaralanan 28 yaşındaki gelin önce Yerköy Devlet Hastanesi'ne ardından da Yozgat şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan gelinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesine bağlı Köseli Beldesi Çiftlik Mahallesi'nde meydana gelen olayda kına gecesinde henüz bilinmeyen bir kişi tarafından av tüfeği ile ateş açıldı. Açılana test sonucunda 28 yaşındaki gelin vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar nedeniyle yaralandı.

Gelinin durumu iyi

Olay yerine ihbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken 112 Acil Servis ekipleri gelini önce Yerköy Devlet Hastanesi'ne ardından da Yozgat şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Gelinin tedavisinin devam ettiği öğrenilirken durumunun iyi olduğu açıklandı. Olayla ilgili Jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.