Kırşehir'de kuyumcudan 11 alyans alan şüpheliler tutuklandı

Kırşehir'de Tarihi Uzun Çarşı içinde bulunan kuyumcu Hamdi Yüksel'in iş yerine müşteri gibi gelerek 11 alyans çalan biri kadın 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderirdi.

Kırşehir'de kuyumcudan 11 alyans alan şüpheliler tutuklandı

Kırşehir'de tarihi Uzun Çarşı içinde esnaflık yapan Hamdi Yüksel'in iş yerine gelen biri Kadın 3 kişi tezgaha çıkarılan 11 alyansı çalarak kaçtı. Şikayet üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Bölgede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Emniyet Müdürlüğü ekipleri 3 şüphelinin kimliğini tespit etti.

Polis ekipleri tarafından kimlikleri belirlenen şüpheliler E.K, E.S. ve E.S, Adreslerini düzenlenen baskınla yakalandı. Şüphelilerin çaldığı 11 alyanstan 9'u da ele geçirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler daha sonra sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuyumcu dükkanından çalınan alyansları bulunan ve piyasa değerinin yaklaşık 65.000 TL olduğunu söyleyen Sarraf Hamdi Yüksel ise polislere teşekkür etti. Polislerin aynı gün içinde şüphelileri yakaladığını belirten Yüksel, büyük gayret sarf ettiklerini söyledi.