Kocasının yasak aşkından olan 2 aylık bebeği asitle yaraladı

Denizli’de yaşanan olayın detayları kan dondurdu. Eşinin yasak aşkından olan 2 aylık bebeğine asitle saldırdığı gerekçesiyle tutuklanan genç kadının ifadesi ortaya çıktı. Kadının yaptığı plan ve olayın ortaya çıkan detayları kan dondurdu.

Kocasının yasak aşkından olan 2 aylık bebeği asitle yaraladı

Kocasının sevgilisi ve yasak aşkından olan 2 aylık bebeğini asitle yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan kadının olay öncesinde yaptığı plan ve olayın detayları ortaya çıktı. Tanınmamak için kara çarşaf giydiği öğrenilen kadının eve gelip zili çalarak anneyi biber gazıyla etkisiz hale getirdiği, 2 aylık bebeği ise asitle ağır yaraladığı öğrenildi. 2 çocuk annesi kadın ilk ifadesinde ise kocasının başka bir kadınla sevgili olup ondan çocuk yapmasını hazmedemeyip kıskandığını söyledi.

YASAK AŞKIN PEŞİNE DÜŞTÜ

Olay, Denizli’de yaşandı. 18 yıldır evli olan ve bu evlilikten 2 çocukları bulunan K.Y. ve G.Y. arasında şiddetli geçimsizlik başladı. Eşi eve çok sık gelmediği için şüphelenen ve kendisini aldattığını düşünen K.Y., kocasının yasak aşkının peşine düştü. Kocasının S.G. isminde Özbek sevgilisi olduğunu ve ondan dünyaya gelen 2 aylık bir bebeği olduğunu öğrendi.

2 AYLIK BEBEĞİN ÜZERİNE ASİT DÖKTÜ

Eşinin yasak aşkı S.G.’nin adresini tespit eden ve tanınmamak için kara çarşaf giyerek eve giden K.Y., anne ve bebeğin üzerine asit dökerek yaraladı. 2 aylık bebeğin ağır yaralandığı öğrenilen olayın ardından kendi evinde yakalanan K.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadının ilk ifadesinde ise 2 çocuğunun babası olan eşinin başkasıyla birlikte olup çocuk yapmasını hazmedemediğini söylediği öğrenildi.

kocasinin-yasak-askindan-olan-2-aylik-bebegi-asitle-yaraladi.jpg

BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Olay günü tanınmamak için kara çarşaf giyerek eşinin yasak aşk yaşadığı S.G.’nin evine gittiği, dış kapı ve ardından 2. kattaki dairenin kapısını çaldığı öğrenildi. Mahkemede suçlamaları kabul etmeyen K.Y.’nin kapıyı açan S.G.’nin yüzüne biber gazı sıktığı ardından da 2 aylık bebeğin bulunduğu odaya giderek elindeki asidi bebeğin üzerine döktüğü, bu anlarda araya girmeye çalışan annenin yaşanan boğuşma sırasında örtüyü açması üzerine saldırganın K.Y. olduğunu gördüğü ve iki kadın arasında yaşanan boğuşma esnasında S.G.’nin üzerine isabet eden asit sebebiyle yaralandığı, diğer kadının da bu arada evden ayrıldığı ortaya çıktı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan anne ve bebeğin sağlık durumu hakkında da bilgiler aktarıldı. Vücudunda yanıklar oluşan anne S.G.’nin tedavisi tamamlandı. Hayati tehlikesi süren 2 aylık bebeğin ise tedavisi için İzmir’e sevk edildiği öğrenildi.