Milas yangınının görüntüleri ortaya çıktı

Türkiye peş peşe orman yangınları ile mücadele etmeye çalışıyor. Muğla'da yangının son adresi Milas oldu. Milas yangınını Sabotaj sonucu çıktığı ortaya çıktı.

Milas yangınının görüntüleri ortaya çıktı

Son günlerde Muğla'da meydana gelen orman yangınları nedeniyle Türkiye zor günler geçiriyor. Muğla'da son yangının yeri Milas oldu. Milas'ta Dün 15:30 sularında çıkan ve saatler sonra kontrol altına alınan yangının çıkış anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Yangının ilk başladığı bölgede Bir aracın hızla uzaklaştığı görüldü. Bunun üzerine yangınla ilgili Sabotaj ihtimali üstünde durulmaya başlandı.

MUĞLA'NIN MİLAS İLÇESİNDE ORMAN YANGINI

Muğla'nın Milas ilçesinde Dün 15.30 sularında çıkan orman yangını İtfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çabası sonucu Gece saatlerinde kontrol altına alındı. Yangının çıkışı anına dair görüntülerde ortaya çıktı. Bir vatandaşın cep telefonu tarafından kaydedilen görüntülerde Bir aracın hızla uzaklaşması sabotaja ihtimalini akıllara getirdi.

O ANLAR KAMERAYA KAYDEDİLDİ

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan yangına 6 helikopter 4 uçak havadan müdahale ederken karadan ise 8 su tankeri 22 arazi ve 3 dozer ile sayısız yangın söndürme ekibi müdahale etti. Hava karardıktan sonra bölgeye gece görüş yeteneği olan helikopterler sevk edildi. Yangın Gece yarısına doğru söndürülürken yangının çıkışı anına dair çok önemli görüntüler gün yüzüne çıktı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntülere göre yangının ilk başladığı bölgede bir araç hızla uzaklaşıyor. Bunun üzerine ekipler soruşturmayı derinleştirdi. Yangının potansiyel bir Sabotaj sonucu çıkmış olma ihtimali değerlendirilirken soruşturma devam ediyor.