Rize'de güpegündüz sokak ortasında çatışma çıktı

Rize Merkez Mermerdelen Mahallesi'nde güpegündüz sokak ortasında iki grup arasında çatışma çıktı. Olayda 3 kişi yaralanırken o anlar kamera ile saniye kaydedildi.

Rize'de güpegündüz sokak ortasında çatışma çıktı

Rize Merkez Mermerdelen Mahallesi'nde dün yaşanan olayda aralarında husumet bulunduğu iddia edilen iki grup saat 16 sularında sokak ortasında silahlı ve bıçaklı kavgaya tutuştu. Çevrede bulunanlar kavga sırasında korku dolu anlar yaşadı. Sözlü başlayan tartışma kısa sürede büyürken gruplar birbirine silahla ateş açtı ve Bıçakla saldırdı. Olayda 3 kişi yaralandı.

SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Sokak ortasında çıkan çatışma sırasında çevrede bulunan bir vatandaş yaşananları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti. İki grup arasında yaşanan silahlı çatışma sırasında yaralananların yerde kıvrandığı çevrede bulunan vatandaşların da panikle kaçtığı görüldü.

3 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Aynı zamanda 112 acil sağlık ekipleri de kısa sürede olay yerine gelerek yaralılara müdahale etti. 3 yaralı Rize Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken görgü tanıklarının da ifadesine başvurdu.