Sakarya Karasu'da 14 yaşındaki çocuk Dalgalara kapılarak kayboldu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde ailesi ile birlikte denize girdiği öğrenilen 14 yaşındaki çocuk Dalgalara kapılarak gözden kayboldu. denizde kaybolan çocuğu aramak için ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Sakarya Karasu'da 14 yaşındaki çocuk Dalgalara kapılarak kayboldu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde meydana gelen olayda ailesi ile birlikte denize giren 14 yaşındaki çocuk bir süre sonra Dalgalara kapılarak ortadan kayboldu. kaybolan çocuğu aramak için ekipler çalışma başlattı. olaya tanıklık eden bir vatandaş ise deniz kenarında oturdukları sırada birden Çığlık duyduklarını ve bir gencin kız kardeşiyle birlikte suda batıp çıktıklarını gördüklerini söyledi. çocuklara yetişene kadar erkek çocuğun gözden kaybolduğunu belirten vatandaş, kızın da gücünü kaybetmiş olduğunu dile getirdi.

Denizde arama çalışmaları başlatıldı

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sahil güvenlik polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. ekipler olay yerinde 14 yaşındaki çocuğun bulunması için arama çalışması başlattı. Ancak yapılan ilk aramalarda herhangi bir bulguya rastlanamadı. ekiplerin bölgede çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.