Sancaktepe’de 3 çocuğu ölü bulunan acılı babadan açıklama geldi

İstanbul Sancaktepe’de kaybolan 3 çocuğun maalesef cansız bedenine ulaşılmıştı. 7, 9 ve 11 yaşlarında olan 3 kardeşten gelen acı haber tüm Türkiye’nin yüreğini yaktı. 3 çocuğunun vefat haberiyle yıkılan acılı babadan açıklama geldi.

Sancaktepe’de 3 çocuğu ölü bulunan acılı babadan açıklama geldi

Kayıp ihbarı yapılan ve her yerde aranan 3 kardeşten maalesef acı bir haber geldi. Berat, Baran ve Batuhan kardeşlerin cansız bedenleri bir inşaatın su dolu temelinde bulundu. 3 çocuğunun aşçısıyla sarsılan baba Ayvaz Sağın’dan açıklama geldi. Yaşananları anlatan acılı baba, ‘Bizim canımız yandı kimsenin canı yanmasın’ dedi.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde dün akşam saatlerinde 3 çocuğun kaybolduğu bilgisine ulaşıldı. Saat 17.00 sularında sokakta oyun oynarken kaybolan 3 kardeşten hiçbir haber alınamaması üzerine ailesi hemen polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

İNŞAATIN GÜVENLİK GÖREVLİSİNDEN İHBAR GELDİ

Sokakta oyun oynarken kaybolan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerden hiçbir haber alınamaması üzerine ailesi durumu polise bildirdi. Kayıp ihbarını alan polis ekipleri, aynı mahallede bir inşaattan gelen ihbar üzerine çalışma başlattı. İnşaatın güvenlik görevlisinden gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ve itfaiye ekipleri su dolu inşaat temelinde inceleme başlattı.

sancaktepe-de-3-cocugu-olu-bulunan-acili-babadan-aciklama-geldi.jpg

3 KARDEŞİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

İtfaiye ekipleri inşaatın temelindeki suyu tahliyeye başladı. Gece saatlerinde yapılan çalışmalar sonucunda maalesef 3 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. İnşaatın temelinde bulunan çocukların kayıp ihbarı yapılan Berat, Baran ve Batuhan kardeşler olduğu tespit edildi. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken acı haberi alan aile de olay yerine geldi. Olay yeri inceleme ekipleri inşaat ve çevresinde detaylı incelemelerde bulundu. 3 çocuğun cenazesi inşaatın temelinden çıkarıldı ve Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.

sancaktepe-de-3-cocugu-olu-bulunan-acili-babadan-aciklama-geldi-001.jpg

ACILI BABADAN AÇIKLAMA GELDİ

3 çocuğunun vefat haberiyle yıkılan acılı baba Ayvaz Sağın’dan açıklama geldi. Olaya ilgili konuşan acılı baba, ‘Bizim canımız yandı kimsenin canı yanmasın. Burada olan ihtimali herkes gördü. İçerisi su dolmuş bir inşaat temeli var ama çevrede güvenlik yok. Çocuklarımdan birinin topu düşüyor ve topu çıkarayım derken aşağı düşüyor. Diğerleri de yardıma gelince onlar da gidiyor. Buranın ne kadar tedbirsiz ve güvenliksiz bir alan olduğunu herkes gördü. Benim 3 çocuğum orada hayatını kaybetti. Burada ihmal var gerekenin yapılmasını istiyorum. İnsanlar çocukları o sularda boğulsun diye mi yetiştiriyor. Öğrenciler sürekli oradan geçiş yapıyorlar. Tedbir yok.’ dedi.