SON DAKİKA! Amasya’da yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberi… Amasya'nın Merzifon ilçesinde bir yolcu otobüsü devrildi. ilk belirlemelere göre kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

SON DAKİKA! Amasya’da yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberi… Amasya’nın Merzifon ilçesinde bir yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir sebeple devrildi. çevrede bulunanların ifade üzerine olay yerine sağlık polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. feci kazada çok sayıda yaralı olduğu bilgisi verildi.

Kaza Amasya'da Merzifon Organize Sanayi Bölgesi yakınında meydana geldi. Seyir halinde olan bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu olay yerine çok sayıda sağlık İtfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Kazadan ölü ve yaralılar olduğu bildirilirken sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar çevrede bulunan hastanelere kaldırılıyor.

6 YOLCU ÖLDÜ 33 YARALI VAR

Ankara'dan Tokat'a seyir halinde olan Erova firmasına ait 60 ER 907 plakalı yolcu otobüsü Amasya'nın Merzifon ilçesi Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Olay yerine çok sayıda polis jandarma ve Sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan ilk incelemede otobüste bulunan 5 yolcunun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hastaneye kaldırılan yolculardan biri de yaşamını yitirdi.

Feci kazada yaralanan 33 kişinin Merzifon Devlet Hastanesi'nde tedavileri sürüyor.