SON DAKİKA! Zonguldak’ta maden ocağında göçük: Çok sayıda işçi içerde

Son dakika haberi… Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde maden ocağında göçük meydana geldi. Alınan bilgiye göre madende 14 işçi vardı. İşçilerden birinin cansız bedenine ulaşıldı.

SON DAKİKA! Zonguldak’ta maden ocağında göçük: Çok sayıda işçi içerde

Son dakika haberi… Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. Göçüğün meydana geldiği madende çok sayıda işçinin çalıştığı öğrenildi. Yapılan ihbar üzerine bölgeye UMKE AFAD sağlık polis ve TTK tahliyesi ekipleri sevk edildi. Madende 14 işçinin göçük altında kaldığı iddia edilirken bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

1 İŞÇİNİN CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI

Son dakika haberine göre Zonguldak'ta bir maden ocağında göçük meydana geldi. Ereğli ilçesinde meydana geldiği öğrenilen maden faciasında ilk belirlemelere göre içeride 14 işçinin olduğu öğrenildi. Bir işçinin cansız bedenine de ulaşıldı.

KAÇ KİŞİ OLDU TESPİT EDİLECEK

GİMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Zonguldak'ta maden felaketi sonrasında yaptığı açıklamada olayı öğrenir öğrenmez bölgeye hareket ettiklerini söyledi. Göçük sonrası ellerinde net bir bilgi ya da sayı olmadığını belirten Yeşil, maden işçilerinin sayısının belirlenmesi için başlarına takılan baretlerde yer alan çitlerin inceleneceğini ve kaç kişinin olduğunun tespit edileceğini söyledi.

Ayrıntılar geliyor….