TEM otoyolunda zincirleme kaza! 13 araç birbirine girdi!

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde meydana gelen bir zincirleme kaza meydana geldi. Gerçekleşen kazada 13 araç birbirine girdi, çok sayıda yaralı var!

TEM otoyolunda zincirleme kaza! 13 araç birbirine girdi!

TEM otoyolunda zincirleme kaza! 13 araç birbirine girdi! Tem Otoyolu İstanbul istikameti Kuruçeşme mevkiinde zincirleme bir kaza meydana geldi. Aşırı yağışlar nedeniyle kayganlaşan yolda 1 yolcu otobüsü, 3 tır ve 9 araç birbirine girdi. Kazada çok sayıda yaralının olduğu aktarıldı.

13 aracın karıştığı zincirleme kaza yüzünden 1’i çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı. Olay yerinde bulunan diğer vatandaşlar kazayı 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ekibi, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralıların ilk müdahaleleri olay yerinde gerçekleştirildi. İlk müdahalelerin ardından tedavilerinin devam ettirilmesi için çevre ilçelerdeki hastanelere sevk edildi.

34.png

TRAFİK KİLİT HALE GELDİ

Tem Otoyolu İstanbul istikameti Kuruçeşme mevkiinde gerçekleşen ve 13 aracın karıştığı trafik kazası nedeniyle yolda uzun trafik kuyrukları oluştu. Araçların yoldan kaldırılması için iş makineleri ve vinçler olay yerine sevk edildi.