Tokat'ta 12 yaşındaki çocuk bıçaklanarak öldürüldü

Son dakika haberi… Tokat'ın Turhal ilçesinde 2 günden bu yana haber alınamayan 12 yaşındaki çocuğun bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Tokat'ta 12 yaşındaki çocuk bıçaklanarak öldürüldü

Tokat'ta 2 günden bu yana haber alınamayan 12 yaşındaki Dursun Efe'nin Ailesi durumu polis ekiplerine bildirdi. Evden bisiklet sürmek için çıktığı öğrenilen küçük çocuk son olarak 21 yaşındaki U.G. ile görüldü. Polis ekipleri tarafından sorguya alınan U.G., 12 yaşındaki çocuğu tartıştıktan sonra bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

İKİ GÜNDEN BU YANA HABER ALINAMIYORDU

Tokat'ın Torbalı ilçesinde geçtiğimiz pazartesi günü yaşanan olayda annesi Aslıhan Güneş ile birlikte yaşayan 6. Sınıf öğrencisi Dursun Efe Andıç, öğle saatlerinde okuldan eve geldi. Ardından da bisiklet sürmek için evden dışarıya çıktı. Ancak çocuğun geri dönmemesi üzerine anne cep telefonu ile oğluna ulaşmaya çalıştı.

Cep telefonunu da açmayan çocuk için Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden anne kayıp başvurusunda bulundu.

TARTIŞMANIN ARDINDAN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

12 yaşındaki Dursun Efe'nin bulunması için Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından özel ekip kuruldu. Polis ekipleri kendi güvenlik yönetim sistemi kameralarını inceleyerek küçük çocuğun son olarak bir kişiyle birlikte bisikletle ilerlediğini tespit etti. Yapılan aramalar sonucunda Gümüştop Köyü yolu üzerinde bulunan bir arazide Dursun Efe'ye ait bisiklet bulundu. Küçük çocuğun son olarak U.G. ile birlikte olduğunun tespit edilmesi üzerine şahıs gözaltına alındı.

Polis tarafından sorguya alınan şahıs Dursun Efe ile tartıştıktan sonra bıçaklayarak öldürdüğüne itiraf etti. Yapılan aramalar sonucunda küçük çocuğun cansız bedeni bisikletten yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta ağaçlık alanda bulundu.