Türkiye ayağa kalktı! Şanlıurfa’da mide bulandıran taciz olayı: Yaşlı adam küçük kız çocuğunu…

Mide bulandıran tacı dolayı. Görüntüler sosyal medyada yayınlandı. Siverek'te küçük kız çocuğunu taciz eden yaşlı adam tutuklandı.

Türkiye ayağa kalktı! Şanlıurfa’da mide bulandıran taciz olayı: Yaşlı adam küçük kız çocuğunu…

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşanan mide bulandırıcı olay Türkiye'ye ayağa kaldırdı. Siverek'te kaydedildiği öğrenilen görüntüler sosyal medyaya damga vurdu. Görüntülerde yaşlı bir adamın kucağına aldığı küçük kız çocuğuna tacizde bulunması dikkat çekti. Görüntülerin sosyal medyada yayılması ve intihal yaratması sonrasında küçük kız çocuğunu taciz ettiği tespit edilen yaşlı şahıs gözaltına alındı. Adının H.Ç. olduğu öğrenilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çekildiği öğrenilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada hızla yayılan ve infial yaratan görüntülerde yaşlı bir adamın küçük bir kız çocuğunu kucağına aldığı ve cinsel istismarda bulunduğu görülüyor. Görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken ihbar üzerine Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü de harekete geçti.

YAŞLI TACİZCİ TUTUKLANDI

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda görüntülerdeki kişinin H.Ç. isimli şahıs olduğu belirlendi. Savcılık talimatı ile göz altına alınan şahıs emniyette yapılan işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi.

Adliyede hakim karşısına çıkarılan yaşlı şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenilirken Siverek Kaymakamlığı da konuyla ilgili açıklama yaptı. Kaymakamlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"İlçemiz Camikebir Mahallesi’nde meydana gelen ve sosyal medyada yayınlanan çocuğun cinsel istismarı iddiasına ilişkin olarak adli süreç başlatılmış olup, olayın faili H.Ç tutuklanmıştır. Kaymakamlığımızca süreç hassasiyetle takip edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine arz olunur.".