Tuvalet 50 TL yazısını asmıştı, işletme sahibi açıklama yaptı: Mecbur kaldık

İzmir Çeşme’de bir işletmenin kapısına asılan ‘Tuvalet 50 TL’ yazsının ardından gündem olmuştu. Konu hakkında işletme sahibinden açıklama geldi.

Tuvalet 50 TL yazısını asmıştı, işletme sahibi açıklama yaptı: Mecbur kaldık

Tuvalet 50 TL yazısını asmıştı, işletme sahibi açıklama yaptı: Mecbur kaldık Yaz aylarının gelmesi ile birlikte tatil beldelerindeki yoğunluk da artmaya başladı. İzmir’in en turistik mekanlarından Çeşme bu yılki sezonda yine bomba gibi gündeme düştü. Bir işletmenin kapısında duvarında 50 TL olduğuna dair bir yazı asılmıştı. Olayın aslı ise çok başka çıktı, işletme sahibi konu hakkında açıklama yaptı.

Okulların tatil olmasının ardından 9 günlük bayram tatili de eklenince vatandaşlar soluğu tatil beldelerinde aldı. İzmir’in incisi Çeşme’nin nüfus yoğunluğu yalnızca 2 günde 1 milyona yaklaştı. Bununla birlikte geçtiğimiz gün artan pahalılıkla birlikte bir işletmenin kapısında ‘Tuvalet 50 TL’ yazan bir yazı Twitter’da gündem oldu. Ancak, olayın aslı çok farklı çıktı. İşletme sahibi konu hakkında açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

50tl.png

MECBUR KALDIK

“Bu yazıyı çok mecbur kaldığımız için geçtiğimiz hafta asmak zorunda kaldık. Karşımızda restoranlar bulunuyor bu yüzden işletmemize her gün en az 100- 150 kişi tuvalet ihtiyacını gidermek için kafemize geliyor. Ancak bizim kapasitemiz 30 kişi ile sınırlı. Bu kadar kişiyi karşılayacak bir alt yapımız mevcut değil. Biz de kendimizce böyle bir çözüm bulduk.”