Üniversiteli genç sosyal medyada veda mektubu paylaştıktan sonra kayboldu

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi sosyal medya hesabından bir veda mektubu paylaştıktan sonra ortadan kayboldu.

Üniversiteli genç sosyal medyada veda mektubu paylaştıktan sonra kayboldu

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde meydana gelen olayda Anıl Sayın isimli 22 yaşındaki üniversite öğrencisi ilçe merkezinde bulunan evinden Dün ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. yakınları genç üniversite öğrencisinin evde olmadığını fark ederek durumu jandarma ve emniyet ekiplerine haber verdi. bunun üzerine ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN VEDA MEKTUBU YAYINLAMIŞ

22 yaşındaki üniversite öğrencisinin sosyal medyadaki hesabından Bir Veda Mektubu yayınladığı da ortaya çıktı. Yaptığı paylaşımda bu notu arkasında soru işareti bırakmamak için yazdığını belirten üniversite öğrencisi, hiçbir motivasyonunun kalmadığını ve bu sebeple intihar etmeyi düşündüğünü yazdı.

Anıl Sayın isimli üniversite öğrencisi yayınladığı veda mektubunun devamında ise “Bu hayatta benim için anlamlı sahip olduğum tek şeyimi akademik başarımı da kaybettim. Başkasına muhtaç olmadan, yük olmadan gelecekte yaşayabileceğim iyi, erdemli bir hayat beklemiyor beni. Ülkemden umudumu keseli çok olmuyor. Bununla yaşanabilir. Ama

kendimden umudumu kestiğim an hayat anlamını yitirdi benim için. Hayaller kurmayı bıraktım.” ifadelerini kullandı.

Kayıp üniversite öğrencisinin bulunması için çalışmalar devam ediyor.