Üzerine benzin döktü, kendini yakmaya çalıştı!

Çorum’da bir intihar girişimi de polis ekiplerinin müdahalesi sayesinde önlenmiş oldu. Üzerine benzin döktü, ekipler son dakikada kurtardı.

Üzerine benzin döktü, kendini yakmaya çalıştı!

Üzerine benzin döktü, kendini yakmaya çalıştı! Çorum Ahçılar 3. Cadde'de bir intihar girişimi daha meydana geldi. Üzerine benzin dökerek kendini yakmaya çalışan O.D. isimli bir vatandaş, polis ekiplerinin müdahalesi sayesinde kurtuldu. Bölgede bulunan vatandaşlar hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

O.D. isimli bir vatandaş üzerine benzin dökerek kendini yakmaya çalıştı. Benzin dökerek eline çakmağı alan O.D’nin dalgınlığından faydalanan bir polis memuru adamın elindeki çakmağı aldı ve bir vatandaş ise yangın söndürme tüpünü üzerine benzin döken adamın üzerine sıktı. Bu sayede elbiseleri yanan genç daha fazla kendisine zarar vermemesi için polis ekipleri O.D. isimli kişiyi etkisiz hale getirdi.

son.png

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Yaşanan olayın ardından O.D. isimli bireyin sağlık kontrolünden geçirilmesi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.