Van’da bir askeri araç ve otomobil çarpıştı! 1 şehidimiz var

Van’ıın Gürpınar ilçesinde yer bir askeri araç ve otomobil yolda çarpıştı. Otomobil sürücüsü kaza esnasında hayatını kaybetti, 1 askerimiz ise kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Van’da bir askeri araç ve otomobil çarpıştı! 1 şehidimiz var

Van’da bir askeri araç ve otomobil çarpıştı! 1 şehidimiz var Van’ın Gürpınar ilçesinde bir otomobil ile askeri bir araç çarpıştı. Otomobilin sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirirken, askeri aracın içerisinde yer alan 13 askerden 1’i kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün ise Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ın yeğeni olduğu ortaya çıktı.

Van- Hakkari kara yolunun 43. kilometresindeki Gündoğdu mevkisinde Faruk Tanış yönetiminde bulunan otomobil bir askeri araç ile çarpıştı. Olayın gerçekleştiği bölgeye AFAD, UMKE, sağlık, ambulans helikopter, jandarma, AFAD, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

has.png

13 ASKER YARALI

Kazada yaralanan 13 asker Gürpınar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı ancak, 1 asker tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Ayrıca kazada yaşamını yitiren Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ın yeğeni için Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray da hastaneye geldi.