Amazon’dan devrim niteliğinde teslimat seçeneği!

Amazon’da iş çıkarmalar devam ederken çok konuşulacak bir teslimat yöntemi devreye girdi!

Amazon’dan devrim niteliğinde teslimat seçeneği!

Amazon çılgınlıklarını sürdürmeye devam ediyor. İşten çıkarmalar son gaz devam ederken; durmadan bünyesinde yeni gelişmeleri katmak için çalışıyor. Bu çerçevede en büyük online satış platformlarından olan Amazon Hindistan için yeni bir teslimat yolu geliştirdi!

Amazon’dan devrim niteliğinde bir yenilik geldi! Özel bir hava yolu şirketiyle anlaşarak Hindistan’da Amazon Air adı altında hava yolu kargo dağıtım şirketini hizmete sundu. Bu işlem oldukça ilgi görürken konunun detayları merak ediliyor.

air.png

HİNDİSTAN’DA 4 BÜYÜK ŞEHİR

Amazon Global Air’in başkan yardımcısı Sarah Rhoads, şirketin Hintlilere ait bir özel hava nakliye şirketi olan Quikjet ile Amazon paketlerini yalnızca Hindistan’ın 4 büyü şirketine taşımak amacıyla bir anlaşma imzaladı. Amazon başlatmış olduğu u yenilik sayesinde nakliye maliyetlerini düşürmeyi ve teslimatı sağlanacak ürünlerin alıcılarına daha hızlı bir şekilde ulaşmasını hedef alıyor.

İKİ GÜN İÇİNDE TESLİMAT

Konuyla ilgili yetkililerden gelen açıklamalar şu şekilde:

“Amazon’un hava teslimat yolu üzerinden vermiş olduğunuz siparişin 2 gün içersinde sevkiyatını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.”