Artık herkes rahat bir nefes alacak! Whatsapp’ta yeni özellik

Whatsapp’ta uzun zamandır beklenen devrim niteliğinde bir yenilik artık uygulamaya geçiyor. Meta konu hakkında müjdeyi verdi.

Artık herkes rahat bir nefes alacak! Whatsapp’ta yeni özellik

Artık herkes rahat bir nefes alacak! Whatsapp’ta yeni özellik Teknoloji devi Meta grubunda yer alan Whatsapp uygulaması kullanıcıların uzun süredir beklediği yeni özelliği kullanıma açacağını duyurdu. Yeni özellik sayesinde artık tüm kullanıcılar rahat bir nefes alabilecek çünkü Whatsapp üzerinden artık rehberinizde kayıtlı olmayan kişilere de mesaj atabileceksiniz.

Bu zamana dek sizleri arayan kişilerin kim olduğunu öğrenmek için önce numarasını kaydediyor ve sonra Whatsapp’tan profil resmine bakıyordunuz ancak, bu durum artık eskisi gibi olmayacak. Yeni özellik sayesinde artık sizleri arayan numaraları telefonunuza kaydetmek zorunda kalmayacaksınız ve mesaj atacağınız kişilerin de rehberinizde ekli olması gibi bir durum şart değil.

wht.png

ARA BUTONUNDAN SOHBET

Whatsapp ayrıca İOS sürümü kullanıcıları için yeni bir özelliği daha kullanıma açıyor. Artık İOS kullanıcıları Whatsapp’ın son güncel sürümünde sohbet kısmına gelerek arama butonuna basarak yazacakları numaralar ile numarayı rehbere kaydetmeden sohbet etme hakkını bulmuş olacak. Bu özelliği duyan kişiler duruma adeta ‘devrim niteliğinde’ bir yenilik olarak bakıyor.