Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler Genel Kurulu ve Türkiye yatırım Konferansı'na katılmak üzere ABD'ye gitti. Buradaki Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Elon Musk arasında da bir görüşme gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Eylül'de yapılacak olan Birleşmiş Milletler Genel Kurulu ve 20 Eylül'deki 13. Türkiye yatırım Konferansı'na katılmak için ABD'ye gitti. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Elon Musk arasında da bir görüşme gerçekleşti. Elon Musk görüşmeye kucağında oğlu X Æ A-12 Musk ile geldi. Erdoğan ve Musk yaklaşık 45 dakika görüştü.

TESLA’NIN YENİ FABRİKASI TÜRKİYE’DE Mİ OLACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'de yaptığı önemli görüşmelerden biri de Elon Musk ile oldu. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede Türkiye'nin uzayla ilgili hedefleri konuşuldu. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon muska Tesla'nın 7. fabrikasını Türkiye'de açma daveti yaptığı öğrenildi.

Elon Musk görüşmenin sonrasında İzmir'de yapılacak olan teknofest etkinliğine de davet edildi. Türk evinde gerçekleşen görüşmeden ayrılan Elon Musk’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yazılmış olan "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabının İngilizce versiyonunu elinde taşıdığı görüldü.