Eksisozluk çöktü mü? Ekşi sözlük kapandı mı? Eksisozluk neden girmiyor ne zaman düzelir

Eksisozluk çöktü mü? Ekşi sözlük kapandı mı? En çok girilen siteler arasında yer alan eksisozluk neden girmiyor? Eksisozluk kısıtlandı mı erişim engeli mi aldı?

Eksisozluk çöktü mü? Ekşi sözlük kapandı mı? Eksisozluk neden girmiyor ne zaman düzelir

En çok girilen uygulamalar arasında yer alan Twitter, Tiktok ve instagram sonrası vatandaşların kutsal bilgi ansiklopedisi olarak girdiği eksisozluk açılmıyor. Eksisozluk'e ne oldu? Eksisozluk kapandı mı? Eksisozluk.com erişim engeli mi yedi?

Eksisozluk.com neden açılmıyor!

eksik.jpg

Vatandaşların eksisozluk'e uzun süredir erişememesi sonrası eksisozluk çöktü mü? Eksisozluk erişim engeli mi yedi yoksa eksisozluk kısıtlandı mı gibi açıklamaları sonrası henüz eksisozluk.com yapılan resmi bir açıklama yok.

Ancak iki ihtimal bulunuyor!

Eksisozluk erişim engeli yada kısıtlaması almadıysa, eksisozluk.com twitter kapanması ardından en çok ziyaret edilen site olması nedeniyle yoğun girişler nedeniyle çökmüş olabilir. Eksisozluk sunucu problemiyle girilmemesi ihtimaller arasında yer alıyor. Ancak eksisozluk daha önce milyonlarca hiti kaldırmıştı ve bu sefer de kaldırabilirdi yorumları beraberinde geliyor. Hal böyle olunca eksisozluk erişim engeli yeme ihtimali de bulunuyor.

Henüz açıklama yok!

Sosyal medyadan eksisozluk erişim engeli haberleri henüz çıkmadı ancak eksisozluk girmiyor haberleri çıktı. Daha önce konuyla ilgili hızlı açıklama yapan eksi ekibi gerek Youtube, gerek Twitter gerekse instagram adreslerinden şu an için bir açıklama yapmadı.

Eksisozluk.com akıbeti belli olur olmaz tumh-haberler.com okuyucularıyla paylaşılacak.