Elon Musk’dan Maraş’taki deprem hakkında tweet! Onaylanırsa göndeririz!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremle alakalı Elon Musk’tan tweet! “’Türk Hükümeti onay verirse hemen göndeririz’ şeklinde konuştu!

Elon Musk’dan Maraş’taki deprem hakkında tweet! Onaylanırsa göndeririz!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem çevre illerden oldukça hissedildi. Meydana gelen yıkımda çok sayıda ölü ve yaralı bulunurken göçük altında kalan ve haber alınamayan binlerce insan var! Deprem dolayısıyla telefon hatlarında da kopukluklar yaşanıyor. Bu konu hakkında Elon Musk twitter hesabından bir açıklamada bulundu!

BAKANLIK ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜYOR

Deprem bölgesindeki iletişim sıkıntısı çeken vatandaşlar için bakanlık bölgedeki faturası ödenmemiş ya da farklı bir sebepten kapatılan telefonları dahi açma çalışmalarına başladı.

musk.png

Türkiye’nin Güney Doğu bölgesinde meydana gelen korkunç depremin ardından Twitter’de bir kullanıcı; Tesla’nın ve Twitter’ın sahibi olan Elon Musk’a Türkiye’de yaşanan iletişim sıkıntıları ve telefon hatlarının kapalı olduğu konusundaki iddia ile Starlink uygularını gönderip gönderemeyeceğini sordu.

TÜRK HÜKÜMETİ ONAY VERİRSE

Elon Musk kullanıcının sorusuna; “Türk Hükümeti henüz Starlink için onay vermedi. Space X onaylanır onaylanmaz gönderebiliriz.” şeklinde bir yanıt verdi.