Elon Musk’ın X’i herkese ücretli mi oluyor?

Twitter'a satın alan Elon Musk sürpriz bir kararla platformun ismini X olarak değiştirmişti. Yeni bir açıklama daha yapan Elon Musk, platformdaki tüm kullanıcıların ödeme yapmak zorunda kalabileceğini dile getirdi.

Elon Musk’ın X’i herkese ücretli mi oluyor?

Eski adı Twitter olan ve Elon Musk satın aldıktan sonra X olarak değiştirilen sosyal medya platformu kullanıcılarına büyük şok. Elon Musk, İsrail Başbakana Binyamin Netanyahu ile görüştükten sonra sahte hesaplara karşı koymanın tek yolunun ödeme sistemi olduğunu söyledi. Bu açıklamayla birlikte Sosyal medya platformu X ücretli mi oluyor sorusu gündeme geldi.

HERKES İÇİN ÜCRETLİ OLABİLİR

Tesla ve Spacex'in sahibi Elon Musk, geçtiğimiz yıl Twitter platformunu satın almıştı. Ünlü sosyal medya platformunun adı da x olarak değiştirilmişti. Uzun zamandan beri platformda sahte hesaplar ve Botlarla ilgili çalışmalar yürüten ünlü iş adamı, İsrail başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı görüşme sonrasında bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Elon Musk, platformda botlardan ve sahte hesaplardan kurtulmanın tek yolunun doğrulama için Ücret ödemek olduğunu düşünüyor. Bu durumda da ünlü sosyal medya platformunun herkes için ücretli olacağı iddiası gündeme geldi.

Şu anda Kesin biri açıklama yapılmadı. Ancak önümüzdeki günlerde platformun herkese ücretli olarak sunulacağı düşünülüyor.