Elon Musk’tan Teknofest paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde ABD'de bir araya geldiği Elon Musk’ı İzmir'deki Teknofest'e davet etmişti. Bugün sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Elon Musk Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Seslendi.

Elon Musk’tan Teknofest paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde ABD'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Tesla ve Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk arasında bir görüşme gerçekleşmişti. İzmir'deki Teknofest'e davet edilen Elon Musk, bugün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Seslendi. Elon Musk yaptığı paylaşımda, "Davetiniz için teşekkür ederim Sayın Erdoğan, gelecek yıl bizzat katılmayı ve Türkiye'deki diğer yatırım fırsatlarını tartışmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

İzmir'de Teknofest 3. gününde de yoğun katılımla devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Geçtiğimiz günlerde ABD'de bir araya geldiği Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk’ı Teknofest'e davet etmişti. Elon Musk bugün sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendiği bir paylaşım yaptı. Elon Musk paylaşımında, "Gelecek yıl Teknofest'e bizzat katılmayı ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı.