Google'dan tarihi yenilik! Tek tuşla kendinizi internetten silmek mümkün

Google'dan sürpriz değişiklik geldi. Yeni gizlilik ve güvenlik araçlarını kullanıcıları ile paylaşan dünya devi, Artık tek bir tuşla kendimize internetten silmenin mümkün olduğunu duyurdu. Google'ın yeni güvenlik ayarları nasıl yapılır?

Google'dan tarihi yenilik! Tek tuşla kendinizi internetten silmek mümkün

Teknoloji devi Google, kullanıcılarının gizlilik ve güvenliklerini daha iyi kontrol altına alabilmeleri amacıyla yaptığı yenilikleri kamuoyuna duyurdu. Google'ın geliştirdiği yeni güvenlik araçları sayesinde artık kullanıcılar kişisel bilgilerini internette daha kolay yönetecek ve güvenli bir gezinme imkanı yakalayacak.

Yeni geliştirilen bu arama güncellemesi ile birlikte Google kullanıcı gizliliğini daha kolay sağlayacak. Aynı zamanda kişisel verilerde daha kolay kontrol edilebilecek. Yine Google kullanıcıları bu yeni uygulama ile birlikte internet üzerindeki kişisel bilgilerini daha kolay silecek ve daha güvenli bir şekilde saklama fırsatını elde edecek.

Google'dan devrim gibi yenilik

Dünyanın en büyük arama motoru uygulaması olan Google, Devrim niteliğinde bir yeniliğe imza attı. Google'ın yeni araçlarıyla birlikte artık kullanıcılar kişisel bilgilerini arama motorlarında daha kolay silme şansına sahip olacak. Yine kullanıcıların iletişim bilgileri gibi kişisel bilgilerini çıkaran Web siteleri Google tarafından tespit edilecek ve kullanıcılara da anlık bildirim iletilecek.

Yenilikle birlikte kullanıcılar artık adres telefon numarası e-posta gibi özel bilgilerinin arama motorundan çıkarılmasını talep edebilecek. Şu an için söz konusu yenilik sadece Amerika'da ve İngilizce dil desteği ile Kullanıma sunuldu. Ancak kısa süre sonra platformun tüm dünyada bu yeniliği uygulamaya geçirmesi bekleniyor.