Görüntü kalitesini ardından Whtsapp’da çağ açan yenilik!

Tüm dünyada en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, yeni açacak bir yeniliğe adım atıyor! İşte detaylar…

Görüntü kalitesini ardından Whtsapp’da çağ açan yenilik!

Tüm dünyanın en yaygın olarak kullandığı mesajlaşma platformlarından biri olan Whatsapp’tan çağ açacak bir yenilik geldi. Bunu haberi duyanlar çok sevinecek! Yenilik hakkında araştırmalar çoktan başladı bile! Konuyla ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Whatsapp birçok alanda kendini yenilemek konusunda adımlar atmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde fotoğraf paylaşımı yaparken yaşanan çözünürlük sorununu çözmek adına bir adım atmış ve bu adımda test aşamasına gelinmişken yeni bir özellik üzerinde çalışıldığını da açıkladı!

sapp.png

İNTERNET GEREKİYOR

Dünyada en yaygın şekilde kullanılan online mesajlaşma programı için internet gerekli. Ancak metanın sahibi teknoloji devi bu konuyla alakalı da bir adım atmış durumda.

İRAN’DAKİ KESİNTİLER DEVAM EDİYOR

Whatsapp tarafından yılbaşında paylaşılan bir blog gönderisinde şu ifadeler yer aldı:

“Whatsapp uygulamasını kullanan tüm kullanıcıların yeni yılı kutlu olsun. 2023 yılının başlarında birçok kişiyi özel olarak arayıp mesaj atmış olsak da birçok insanın yaşadığı internet kesintisi sorunları devam ediyor. Erişim sıkıntısı yaşayanların sevdiklerine ulaşmak konusunda sorunlar yaşadığının farkındayız.”

ÇALIŞMALLAR BAŞLADI

Whatsapp bu duruma çare olabilmek için; internetsiz mesajlaşmak konusu üzerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.