İnstagram çöktü mü? İnstagram neden yavaş? İnstagram kısıtlandı mı?

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden yavaş? İnstagram kısıtlandı mı? Sosyal medyalar Twitter ve Tiktok sonrası instagram da engellendi mi? İnstagram neden yavaş?

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden yavaş? İnstagram kısıtlandı mı?

İlk olarak Twitter, hemen ardından Tiktok engellenmesi ardından instagram da hareket etmiyor. Şu an için resmi olarak instagram herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Ancak kullanıcılar instagram çok yavaş olduğunu ve hareket etmediğini ifade ediyor.

İnstagram çöktü mü? İnstagram'a ne oldu?

İnstagram şu için problem paylaşılan gönderilerin ana sayfaya düşmemesi ve hikayelerde de görüntülenme sorunları yaşandığı. Ayrıca beğeni sayılarından da gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Bunun sebebi gönderi ana sayfaya düşmemesi bulundu ve ana sayfaya düşmeyen gönderiler nedeniyle beğeni gelmiyor. Ayrıca instagram çok yavaş olduğu ve instagram hareket etmediği ifade ediliyor!

İnstagram ne zaman düzelecek?

İnstagram resmi olarak Twitter ve Tiktok gibi henüz engellenmedi. Twitter ve Tiktok erişim ne zaman açılacak bilinmiyor ancak İnstagram henüz resmi bir yavaşlatma bulunmuyor. Bu sebeple problemin instagramdan olabileceği düşünülüyor.

İnstagram kısıtlandı mı?

İnstagram şu için herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. İnstagram kısıtlanmadı diyebiliriz ancak her an kısıtlama gelebilir.

İnstagram ne zaman düzelir? İnstagram düzelecek mi?

İnstagram'da problemi asıl nedeninin yavaşlık olduğu düşünülüyor. Ancak yavaşlık sebebi de instagram değil wifi, lte ve 4.5 internet hızlarımızda genel bir yavaşlamın olduğu ifade ediliyor.

İnstagram son dakika düzelme olur olmaz sizlerle olacak.