Instagram DM sorunu çözümü! Instagram mesaj gitmiyor hatası ve çözümü

Dünyaca ünlü sosyal medya uygulaması Instagram’da zaman zaman sorunlar yaşanabiliyor. Uygulama üzerinde en çok karşılaşılan sorunlardan biri de DM sorunu. Bu bazen uygulamaya gelen güncellemelerden kaynaklanabiliyor ve kısa sürede çözüme kavuşuyor.

Instagram DM sorunu çözümü! Instagram mesaj gitmiyor hatası ve çözümü

Instagram DM sorunu bir kez daha gündeme geldi. Çok sayıda Instagram kullanıcısı mesajların ı karşı tarafa iletememekten şikayetçi. DM sorununun yaşanmasıyla birlikte ‘Instagram çöktü mü?’, ‘Instagram DM çöktü mü?’, ‘Instagram mesajlar neden gitmiyor?’, ‘Instagram mesaj gitmiyor hatası nedir?’ şeklinde sorulara yanıt aranmaya başlandı. Peki, Instagram çöktü mü, ne oldu? Instagram DM sorunu nedir? Instagram mesaj gitmiyor hatası nedir, nasıl çözülür? İşte tüm merak edilenler…

INSTAGRAM’DA DM SORUNU

Bazı Instagram kullanıcılarından mesaj göndermede sıkıntılar yaşandığına dair şikayetler gelmeye başlamıştı. DM’de yaşanan sorunun çözümünü arayan Instagram kullanıcıları bu sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözüleceğini merak ediyor. DM’de yaşanan sorun sebebiyle Instagram kullanıcıları uygulamanın çöktüğünü öne sürdü. Anlık olarak mesaj göndermede bazı aksaklıklar yaşadıklarını aktaran Instagram kullanıcıları bu sorunun sebebini ve çözümünü araştırıyor.

instagram-dm-sorunu-cozumu-instagram-mesaj-gitmiyor-hatasi-ve-cozumu-001.jpg

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram kullanıcıları uygulamanın çöktüğünü iddia ediyor. Bazı kullanıcılar zaman zaman internet bağlantısı veya bölgesel sorunlar nedeniyle uygulamaya erişimde sorunlar yaşayabilmekte. Mesaj göndermede sorun yaşadıklarını dile getiren Instagram kullanıcıları DM ile ilgili bir sorun olduğunu aktarıyor. Instagram’dan ise uygulamanın çöktüğüne dair herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Bu doğrultuda uygulamada herhangi bir çökme meydana geldiği düşünülmüyor. Sorunun geçici olduğu ve kısa sürede çözüme kavuşacağı öngörülüyor.

instagram-dm-sorunu-cozumu-instagram-mesaj-gitmiyor-hatasi-ve-cozumu.jpg

INSTAGRAM MESAJ GİTMİYOR HATASI

Instagram’da ‘DM’ olarak yer alan mesaj özelliği ile Instagram kullanıcıları istedikleri kişiyle iletişim kurabiliyor. DM aracılığıyla istedikleri kişiye anında mesaj gönderebilen Instagram kullanıcılarından DM’de sorun yaşadıklarına dair geri bildirimler geliyor. Instagram’da mesaj gitmiyor hatasıyla karşılaştıklarını aktaran kullanıcılar bu durumun sebebini araştırıyor. Mesaj gitmiyor hatasının çok sayıda nedeni bulunmaktadır. İlk olarak mesajın karşı tarafa neden iletilmediğinin nedeni araştırılmalı ve çözüm yöntemlerine geçilmelidir. Mesaj gönderilecek hesabın kapalı olması, kişiyi engellemesi sebebiyle de mesaj gönderememe sorunu yaşanabilmektedir. Öte yandan kullanıcının yakın bir zamanda hesabını kapatması veya dondurması da mesaj gitmiyor hatası ile karşılaşmasına sebep olabilir. Yine internet kesintisi veya veri çekme problemi de diğer sebepler arasındadır. Instagram’da mesaj gitmiyor hatasını düzeltmek için kullanıcının internetini açıp kapatması ve hesabından çıkış yaptıktan sonra tekrar hesabına giriş yapması gerekir. Bu yöntemle sorun çözülebilir. Diğer yandan mesaj gitmiyor hatası güncelleme sinyali de olabilir. Instagram uygulamanızı güncelleyerek yaşadığınız sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz.