Instagram reels videolarının süresi uzuyor! Sosyal medya devinden yeni adım

Sosyal meedya devi Instagram yeni bir adım geliyor ve reels videolarının süresi uzuyor. İddalara göre Instagram, reels videolarının süresini 1 dakikadan 10 dakikaya çıkaracak. Bu iddia Instagram’ı aktif şekilde kullananları sevindirdi.

Instagram reels videolarının süresi uzuyor! Sosyal medya devinden yeni adım

Instagram’ın en çok kullanılan özelliklerinden biri olan reels özelliği ile video paylaşımları yapılıyor. Sosyal medya kullanıcıları Instagram’da reels bölümünden kendi videolarını istedikleri müzik seçeneği ile oluşturabiliyor. Instagram’da yer alan ‘Reels’ bölümünden de videolar izlenebiliyor ve beğenilen videolar paylaşılabiliyor. En çok kullanılan özelliklerden biri olan reels ile ilgili Instagram’ın yeni bir karar aldığı iddia edildi. Reels videosu süresi 10 dakikaya mı çıkıyor? İşte detaylar…

REELS VİDEOSUNUN SÜRESİ 10 DAKİKA OLUYOR

Dünya genelinde popüler olan Instagram uygulaması milyonlarca insan tarafından kullanılıyor. Sosyal medya devi Instagram’ın kendi alanında en popüler özelliği ise reels videoları. Reels videoları ile Instagram kullanıcıları kendi video içeriklerini hazırlayabiliyor ve yine reels kısmından beğendikleri videoları izleyerek sayfalarında paylaşabiliyorlar. Instagram’ın reels videolarının süresi ile ilgili yeni bir karar aldığı öne sürüldü. İddialara göre, reels videosu süresi artık 10 dakika olacak.

instagram-reels-videolarinin-suresi-uzuyor-sosyal-medya-devinden-yeni-adim.jpg

YENİ ÖZELLİK ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR

Instagram platformunda mevcutta 1.30 dakikaya kadar dikey reels videosu yüklenebiliyor. Instagram’ın reels videosunun süresinde güncellemeye gitmeye karar verdiği öne sürüldü. Sosyal medya devinin 1 dakika olan reels videosu süresini 10 dakikaya kadar çıkarma özelliği üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Instagram, popüler kullanılan özelliklerinden biri olan reels bölümünde önemli değişiklikler yaparak reels özelliğini genişletmek istiyor. Instagram kullanıcıları da reels videolarının süresinin ne zaman 10 dakikaya çıkacağını merak etmeye başladı. Gözler Instagram’dan yapılacak bilgilendirmeye çevrildi.