İnstagram’dan dev yenilik!

Milyonlarca İnstagram kullanıcısı için dev yenlik. Deneme aşamasında, kullanıma geçildiğinde herkes çok beğenecek!

İnstagram’dan dev yenilik!

Tün dünyada milyarlarca insanın en yaygın şekilde kullandığı sosyal medya platformlarından bir olan İnstagram yeni bir özelliğin test aşamasına geçti. Test aşamasında olan yeni özellik kullanıcılar tarafından oldukça merak konusu haline gelmişken içeriden bilgiler gelmeye başladı. İşte detaylar…

Milyonlarca kullanıcının severek kullanacağı yeni özellik test aşamasında. Özenle seçilerek bir araya getirilen deneme grubu yeni özelliğe onay verirse herkes çok sevinecek. İşte yeni özellik hakkında merak edilen tüm detaylar…

begeni.png

İNSTAGRAMDA YENİ ÖZELLİK

İnstagramda beğeni yapabilmek için ekranın üzerine çift tıklayınca beğeninin üzerinde beyaz bir kalp görseli oluşup kayboluyor. Bir diğer yöntem ise fotoğrafın sol alt köşesinde yer alan siyah kenarlıklı kabin üzerine basarak kalbi kırmızı hale getirmek.

İnstagramın deneme aşamasında olan yeni sürümünde ise ekranda her hangi bir ifadenin yer almayacağı ve beğeni işleminin kırmızı renkte ve aşağıdan yukarıya doğru hareket eden bir simge olarak görülecek.

HENÜZ ONAY ALMADI

Test aşamasında olan yeni özellik henüz onaydan geçmese de ilerleyen zamanlarda kullanıma açılması kesin gözüyle bakılmaktadır.