iPhone 15 tanıtıldı! iPhone 15 fiyatı ve özellikleri

Merakla beklenen iPhone 15’in tanıtımı yapıldı. Apple, iPhone 15 serisini tanıttı. Tanıtımla birlikte yeni modelin tüm özellikleri ve fiyatı merak konusu oldu. iPhone 15 fiyatı ne kadar, kaç TL olacak araştırılmaya başlandı.

iPhone 15 tanıtıldı! iPhone 15 fiyatı ve özellikleri

Apple, iPhone 15 serisini tanıttı. Herkesin merakla beklediği iPhone 15 serisi tanıtıldı. Yeni işlemcisi ile çıkış yapan yeni model ile ilgili merak edilen pek çok detay var. Bunlardan en çok öne çıkan ise fiyat konusu. Yeni modelin satış fiyatı, Türkiye’de ne kadar olacağı gibi çok sayıda merak edilen soruya yanıt aranıyor. İşte Apple tarafından tanıtılan iPhone 15 serisinin özellikleri, fiyatı ve yeni model hakkında merak edilen tüm ayrıntılar…

IPHONE 15 GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Yeni iPhone modelleri görücüye çıktı. Tanıtılan yeni modellerle birlikte fiyat konusu gündeme geldi. iPhone 15 serisinin ücreti merak edildi. Yeni model ne kadara satışta olacak, iPhone 15 Türkiye satış fiyatı ne kadar, kaç TL olacak gibi sorulara yanıt aranıyor. Apple’ın yeni iPhone serisi ile artık tüm modellerde dinamik ada yer alacak.

iphone-15-tanitildi-iphone-15-fiyati-ve-ozellikleri.jpg

YENİ RENK SEÇENEKLERİ

iPhone 15’in özellikleri ve fiyatı merak ediliyor. Görücüye çıkan yeni model ile ilgili merak edilen tüm sorular araştırılıyor. Herkesin büyük bir merakla beklediği yeni model ile birlikte yeni renk seçenekleri de duyuruldu. Apple, iPhone 15 modellerinde çentiğe tamamen veda etti. Bundan sonra tüm modellerde dinamik ada bulunacak. Dynamic Island (dinamik ada) ise artık hava yolu bilgileri de dahil olmak üzere birçok yeni özelliği barındıracak.

iphone-15-tanitildi-iphone-15-fiyati-ve-ozellikleri-001.jpg

MAT CAMA SAHİP ARKA YÜZ

Yeni modelin özelliklerinden biri de mat cama sahip bir arka yüz olacak. Bu seride iPhone 15’de mar cama sahip bir arka yüz bulunacak. Ayrıca 6,1 inç ve Ultra modeli için 6,7 inç boyutundaki Super Retina XDR ekranına sahip olacak. Tüm iPhone 15 modellerinde Lightning bağlantı noktası bırakıldı ve USB-C’ye geçiş yapıldı. Ayrıca artık dinamik ada özelliği de yeni modellerde bulunmaya başladı. Diğer yandan AirPods Pro 2’lerde de USB-C girişleri bulunacağı bilgisine yer verildi. Yeni model iPhone 15, 2000 nit ekran parlaklığına sahip olacak. Telefonun ana kamerası 48 MP olarak tanıtıldı. Ayrıca telefonun destekleyici yazılımında da ek yükseltmeler bulunacak.

iphone-15-tanitildi-iphone-15-fiyati-ve-ozellikleri-002.jpg

iphone-15-tanitildi-iphone-15-fiyati-ve-ozellikleri-003.jpg

IPHONE 15 SERİSİNİN FİYAT LİSTESİ

Tanıtımda iPhone 15 modelinin fiyatının 799 dolardan başlayacağı bilgisine de yer verildi. Öte yandan iPhone 15 Plus ise 899 dolardan satışa sunulacak. Yeni modellerin fiyat listesi açıklanırken İPhone 15 Pro’nun başlangıç fiyatı 999 dolar, iPhone 15 Pro Max’in başlangıç fiyatı ise 1199 dolar olacağı bildirildi.