Meksika uzaylı olayı dünya gündeminde! Kongrede uzaylı cesetleri sergilendi

Meksika’daki olay dünya gündemine oturdu! Meksikalı gazeteci ve ufolog Jaime Maussan’ın uzaylı cesetlerinin sunumuna izin verildi. Bin yaşında olduğu iddia edilen iki cesedin sunumu dünya gündeminde geniş yer buldu.

Meksika uzaylı olayı dünya gündeminde! Kongrede uzaylı cesetleri sergilendi

Meksika Kongresi’ndeki ilginç sergide yaklaşık 1000 yalında olduğu tahmin edilen 2 ölü uzaylı bulunduğu belirtildi. DNA testi yapıldığını ve madenlerde yerin altında bulunduğu ve fosilleşmiş olduğu belirtilen ve sergilenen bu bulgularla ilgili ‘bizim gezegenimize ait olmadığını tespit ettik’ açıklaması yapıldı. Kısa sürede gündem olan bu olay sosyal medyada da geniş yer buldu.

RESMİ ETKİNLİK YAPILDI

Meksika Kongresi, ilginç ve dünyada gündem olan bir sergiye ev sahipliği yaptı. Oldukça çarpıcı bulunan bu olay gündemde geniş yer buldu. Meksikalı gazeteci ve ufulog Jaime Maussan, Peru’nun Cusco kentinde bulduğunu ve bin yaşında olduğunu iddia ettiği iki fosili sundu. İlginç toplantıda Amerika Güvenli Havacılık İcra Direktörü ve eski ABD Donanması Pilotu Ryan Graves de yer aldı. Kongrede, uzaylı olduğu iddia edilen 2 cesedin ortaya çıkarıldığı resmi bir etkinlik gerçekleştirildi.

meksika-uzayli-olayi-dunya-gundeminde-kongrede-uzayli-cesetleri-sergilendi.jpg

ÖNCE YEMİN ETTİ DAHA SONRA BULGULARINI AÇIKLADI

Kongre’de gazeteci ve ufolog Maussan’ın öncülüğünde düzenlenen resmi etkinlikte iki tane küçük ‘insan olmayan’ ceset herkesin detaylı görebilmesi için pencereli kutularda sergilendi. Mumyalanmış bu küçük örneğin bin yıllık olduğu iddia edildi. Kongre’deki etkinlikte önce yemin eden Maussan, daha sonra hükümet yetkilileri ile ABD’li yetkililere hitaben bulgularını tek tek açıkladı. Söz konusu UFO örneğinin yakın bir tarihte Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi’nde incelendiğine dair güvence de veren gazeteci Maussan, radyokarbon tarihleme tekniği ile DNA kanıtlarının elde edilebildiğini söyledi ve şu açıklamayı yaptı:

‘Bu örnekler bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Diatom (yosun) madenlerinde bulundular ve daha sonra fosilleştiler.’

meksika-uzayli-olayi-dunya-gundeminde-kongrede-uzayli-cesetleri-sergilendi-001.jpg

Sergilenen bu bulguların bilim ve astronomi dünyasında nasıl bir etkiye sahip olacağı ve bu bulgularla ilgili tüm detayların ilerleyen süreçte netlik kazanması bekleniyor.