Merakla beklenen İPhone 15'ten ilk görüntü geldi! Satış tarihi de belli oldu

Apple'ın yeni cihazı iPhone 15'ten merakla beklenen ilk görüntü geldi. Üstelik iPhone 15 çıkış tarihi de belli oldu. İşte yeni iPhone 15…

Merakla beklenen İPhone 15'ten ilk görüntü geldi! Satış tarihi de belli oldu

Apple'ın yeni model telefonu olan iPhone 15 merakla bekleniyor. Son dönemlerde Türkiye fiyatlarına yapılan zamlar nedeniyle satışlarında büyük düşüş yaşanan iPhone modellerine bir Yenisi daha eklenecek. iPhone 15 modeli ile ilgili ilk görüntüler sızdı. Üstelik bazı kaynaklar iPhone 15'in çıkış tarihini ve özelliklerini de duyurdu. Peki iPhone 15 ne zaman çıkacak ne zaman satışa sunulacak? işte iPhone 15 ile ilgili son dakika gelişmeleri…

Apple her yıl yeni model telefonları ile dünya gündeminde yer almaya devam ediyor. Son olarak iPhone 14 modelini satışa sunan firma Türkiye fiyatlarına da peş peşe yaptığı zamlarla gündeme geldi. iPhone 14 satışı hala devam ederken iPhone 15 modelinden de ilk görüntüler sızdı.

IPHONE 15 MODELİ İÇİN TARİH VERİLDİ

İPhone 14 serisi kullanıcılardan büyük ilgi görürken bir yıl bile dolmadan yeni model cihaz üzerine çalışmaya başlayan Apple iPhone 15 cihazının ilk görüntülerini sızdırdı. Merakla beklenen iPhone 15'in özellikleri ve satış tarihi de belli oldu.

Apple tarafından kısa süre içinde paylaşılması beklenen iPhone 15 modelinin çıkış tarihi bazı kaynaklar tarafından açıklandı. İddiaya göre iPhone 15, 13 Eylül 2023 tarihi itibarıyla tanıtılacak.

İPHONE 15'İN SATIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Bazı kaynaklara göre Apple, 13 Eylül 2023 tarihinde çalışanlarına izin kullanmamaları için uyarılar yaptı. Geçtiğimiz yılı iPhone 14 modelini de 7 Eylül tarihinde açıklayan Apple'ın yeni modelini Eylül ayında duyurması bekleniyor. Apple'ın tanıtımı etkinlikleri Normal şartlarda salı günleri yapılıyor. Ancak geçtiğimiz yıl iPhone 14 modeli çarşamba günü duyurulmuştu. 13 Eylül'de Çarşamba gününe denk geliyor. iPhone 15 ile ilgili ön Siparişlerim ile ise 15 Eylül tarihinden itibaren alınmaya başlanacağı tahmin ediliyor. Aradan geçen bir haftanın ardından yani 22 Eylül tarihinde ise iPhone 15 modeli satışa çıkacak.